Divendres, 03 de Juliol de 2020
Alcanar Alcanar
Montsiā
Terres de l'Ebre
 
 
Salutaciķ regidora
 
FOTOS SERVEIS SOCIALS
 
DONA I FAMILIA
 
SOLˇLICITUDS TARJA MOBILITAT REDUĪDA
 
MOSTRA INTERCULTURAL
 

 
  
Salutaciķ regidora

SALUTACIO REGIDORIA D'ACCIÓ SOCIAL I CIUTADANIA

L’objectiu de la regidoria d’Acció Social i Ciutadania és, entre d’altres, atendre especialment els col·lectius que, per raons diverses, necessiten atencions més específiques, adreçades al tractament de les persones i/o famílies en situació de dificultats socials. Encara que la nostra societat sigui una societat desenvolupada, hi ha situacions de marginació i de risc social sobre les quals cal continuar treballant des de les administracions públiques però, també i sobretot, des de la pròpia administració local.

Des d’aquesta regidoria hi ha la voluntat de potenciar el Pla de Polítiques de Dones, així com fer actuacions en matèria d’immigració per afavorir la intergració social, el desenvolupament de programes d’acollida i adaptació de polítiques socials, per tendir cap a uns serveis públics més ajustats a les demandes d’una societat, cada vegada més plural i diversa.

Alhora, es potenciarà el Servei d'Informació i Atenció a les Dones a través del SIAD, en col·laboració amb el Consell Comarcal del Montsià, la concessió d’ajuts per a col·lectius amb majors dificultats socials, els ajuts a llars d’infants-escoles bressol del municipi, etc. I a través de Serveis Socials, ubicat a l’entresol del C/ Miquel Figueres, podeu adreçar-vos per tramitar ajuts assistencials a persones amb grau de dependència, i canalitzar ajuts d´altres administracions públiques en l’àrea d’atenció a l’usuari.

Dades de contacte:

Titular regidoria: Ma Carmen Navarro Balada

Correu electrònic: mcnavarro@alcanar.cat
Telèfon: 977.73.20.13
Fax: 977.73.07.90

Altres informacions:

Horari: Dilluns de 12.00h. a 14.00h. (visites concertades amb cita prèvia)


 
Serveis
Contacta
Cerca al web
Llibre de visites