Divendres, 05 de Juny de 2020
Alcanar Alcanar
Montsià
Terres de l'Ebre
 
 
Salutació regidora
 
Festes de Maig 2016
 
Festes Quinquennals
Quinquennals 2014
Orígens
Sectors
Plànols sectors i pàrquings
Programa Quinquennals
 
Festes laborals i locals
 

 
  
Salutació regidora

SALUTACIÓ REGIDORIA FESTES

Des de la regidoria de Festes que tinc l’honor de presidir, us donem la benvinguda a aquesta nova pàgina web on anirem publicant els continguts i novetats de les festivitats del nostre municipi.

Les celebracions són la demostració més evident de la força de les tradicions, i és amb la participació de tota la ciutadania i amb les aportacions del teixit associatiu que, sens dubte, any rera any es continuen enriquint i millorant. Moltes són les festivitats que compartim, com les Festes de Maig en honor a Sant Isidre, les Festes d’Agost de les Cases d'Alcanar en honor a la Mare de Déu d’Agost, i les Festes d’Octubre en honor a la Mare de Déu del Remei, Patrona d'Alcanar. I cada cinc anys tenim les Festes Quinquennals, declarades festes tradicionals d’interès nacional per la Generalitat de Catalunya.
.
Però a banda d’aquestes, al calendari també en tenim moltes altres, com la Festivitat de Sant Antoni, la Diada de "Sant Jordi", amb la tradicional venda de roses i llibres, la Festivitat de Sant Joan amb les típiques fogueres, Carnestoles, les celebracions de Sant Pere i la Mare de Déu del Carme al nucli de les Cases d’Alcanar, la Diada de l’Onze de Setembre, i la festivitat de Sant Miquel, etc.

Cada festa té els seus colors i la seua pròpia imatge, i és amb la pinzellada de cadascú que es configuren els vitralls de cada nova celebració. I amb colors de blau de mar pintem les festes de les Cases d’Alcanar, i amb verd de muntanya i taronja celebrem també les d’Alcanar. Perquè la festa és això, un paisatge de veus, de música i de colors, on tots i cadascú de nosaltres hi podem deixar la nostra empremta, la nostra particular pinzellada, per fer de cada festivitat la millor tarja de presentació del nostre poble.

Dades de contacte:

Titular regidoria: Mercè Fischer Cid
Correu electrònic: mfischer@alcanar.cat
Telèfon: 977.73.20.13
Fax: 977.73.07.90

Altres informacions:
Horari: Divendres, de 10.00h. a 12.00h. (visites concertades amb cita prèvia)


 
Serveis
Contacta
Cerca al web