Dissabte, 06 de Juny de 2020
Alcanar Alcanar
Montsią
Terres de l'Ebre
 
 
SALUTACIO
 
HORARIS CAP LCA
 

 
  
SALUTACIO

SALUTACIÓ REGIDORIA DE SALUT


Us voldria adreçar unes paraules per presentar-me, i donar a conèixer alguns dels objectius i línies a seguir durant aquest mandat en la regidoria de Salut, la qual tinc el plaer d’encapçalar.
 
El nostre municipi té una distribució, forma i característiques peculiars, la qual cosa fa que en aspectes tan importants com la salut. se’ns plantegin importants reptes en la prevenció i defensa de la salut de les nostres veïnes i veïns.
.
Facilitar i cooperar en l’accessibilitat als serveis de salut, dintre del marc competencial municipal seran reptes a treballar durant aquest mandat. Així com impulsar i col·laborar amb altres regidories per continuar equipant el nostre municipi en espais cardioprotegits, i espais d’esport i salut i per fer del nostre poble un lloc segur i actiu en matèries de prevenció i protecció de la salut.

Tenim el compromís de la confiança dipositada per tots vosaltres; per tant el nostre deure és respondre-hi amb treball, esforç i dedicació, i us asseguro que hi són, així com també hi son la motivació i la energia per a treballar intensament i endegar o, si més no, que no quedin per intentar aquelles propostes i iniciatives que facin d’Alcanar,Platja, Les Cases i Alcanar el millor lloc on viure.
 
Permeteu-me que us digui una frase que sempre m’agrada dir:
 
Gràcies per aquesta oportunitat !
 
Jordi Bort Juan
Regidor de Salut

Dades de contacte:

Titular regidoria: Jordi Bort Juan
Correu electrònic: jbort@alcanar.cat
Telèfon: 977.73.20.13
Fax: 977.73.07.90

Altres informacions:

Horari: Dimarts i dijous (de 10.00h. a 13.00h.) amb cita prèvia
Per a resta de dates concertar cita prèvia 977.73.20.13 (preguntar per Alba Ventura)
 
Serveis
Contacta
Cerca al web
Llibre de visites