Dissabte, 08 de Agost de 2020
Alcanar Alcanar
Montsią
Terres de l'Ebre
 
 
SALUTACIO
 
PROHIBICIO PER FER FOC
 

 
  
SALUTACIO

SALUTACIO REGIDORIA DE MEDI AMBIENT I MEDI NATURAL

Us voldria adreçar unes paraules per presentar-me, i donar a conèixer alguns dels objectius i línies a seguir durant aquest mandat en la regidoria de Medi Ambient i Medi Natural, la qual tinc el plaer d’encapçalar.
 
El nostre municipi ha estat sempre el meu lloc de residència, per tant el nostre entorn natural, la nostra serra, senders i camins han estat espais on he crescut, format i socialitzat, establint importants vincles amb moltes de les activitats i entitats vinculades als nostres entorns.
 
Ara bé, la regidoria de Medi Ambient i Medi Natural no tan sols treballa en la línia dels espais naturals, sinó que també ho fa en la gestió i reciclatge de les escombraries en altres àmbits, els quals plantegen importants reptes a ritmes vertiginosos, tal i com avança la nostra societat.
 
Des de la regidoria que presideixo volem treballar per tenir un poble net, conscienciat i atractiu en àmbits tan importants com el reciclatge i el respecte als entorns naturals del nostre municipi.
 
Tinc el compromís, la motivació i l’energia per a treballar intensament i endegar o, si més no, que no quedin per intentar aquelles propostes i iniciatives que facin d’Alcanar-Platja, les Cases d’Alcanar i Alcanar el millor lloc on viure.
 
Permeteu-me que us digui una frase que sempre m’agrada dir:
 
Gràcies per aquesta oportunitat !

Jordi Bort Juan
Regidor de Medi Ambient i Medi NaturalDades de contacte:

Titular regidoria: Jordi Bort Juan


Correu electrònic: jbort@alcanar.cat
Telèfon: 977.73.20.13
Fax: 977.73.07.90

Altres informacions:

Horari: Dimarts i dijous (de 10.00h. a 13.00h.) amb cita prèvia
Per a resta de dates concertar cita prèvia 977.73.13.70 (preguntar per Alba Ventura)
 
Serveis
Contacta
Cerca al web
Llibre de visites