Dimecres, 15 de Juliol de 2020
Alcanar Alcanar
Montsià
Terres de l'Ebre
 
 
Salutació regidoria
 
REGLAMENT PAVELLÓ POLIESPORTIU
 
AJUTS GENERALITAT
 
REGISTRE D'ENTITATS
 
ENTITATS ESPORTIVES
 
INSTAL·LACIONS MUNICIPALS
Camp de fútbol de la Fanecada
Piscina municipal
Polisportiu Municipal
Pistes de les Cases
Piscina coberta
 
SUBVENCIONS A ESPORTISTES 2016
 
OFERTA ESPORTIVA
 
IX PUJADA AL MONTSIÀ "MEMORIAL FRANCESC BORT (MADRO)"
 
CALENDARI ACTIVITATS ESPORTIVES
 

 
  
OFERTA ESPORTIVA

 
 

#DMAF 2016 a Alcanar

Per setè any consecutiu el Pla d’Activitat Física, Esport i Salut (PAFES) de la Generalitat de Catalunya  s’afegeix a l’OMS per a celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física el proper dia 6 d’abril – i durant tot el mes d’abril –.
 
Des de l’OMS i el propi PAFES, s’aconsella practicar un mínim de 30 minuts d’activitat física cada dia, a més d’una dieta equilibrada i saludable. En el cas dels infants són un mínim 60 minuts d’activitat física cada dia, ja que com diu el lema del DMAF d’aquest any un Infant actiu = Adult saludable.

És per això, que el proper dissabte 9 d’abril a les 18:00 a la Plaça Lluís Companys l’Ajuntament d’Alcanar juntament amb el CEM La Fanecada ha organitzat dues  master class una de Pump UP amb Dídac Carles i una altra de Zumba amb Mabel Oms, cadascuna de 45 minuts  de duració. Aquestes activitats són obertes i gratuïtes per a qualsevol persona del municipi o veïns i veïnes d’altres municipis, a més a més, en acabar hi haurà begudes i un refrigeri saludable gratuïts. Per realitzar les sessions dirigides de Pum UP i Zumba o qualsevol altra activitat física és recomanable portar calçat i roba adient.

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alcanar esperem que sigue del vostre interès, ja que activitats com aquesta són un impuls per a la promoció de la pràctica d’activitat física i l’esport.
 
Esperem la vostra assistència, no hi falteu. 

Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alcanar.

 

 
Serveis
Contacta
Cerca al web
Llibre de visites