Divendres, 05 de Juny de 2020
Alcanar Alcanar
Montsià
Terres de l'Ebre
 
 
Salutació regidora
 
Festes de Maig 2016
 
Festes Quinquennals
Quinquennals 2014
Orígens
Sectors
Plànols sectors i pàrquings
Programa Quinquennals
 
Festes laborals i locals
 

 
  
Festes de Maig 2016

 

La regidoria de Festes us convida a gaudir de les Festes de Maig en honor a Sant Isidre Llaurador, Patró de la nostra pagesia; un temps que comença gairebé a flor d’estiu per anunciar una de les nostres celebracions més volgudes, on els correbous i la prova dels matins no hi poden faltar.

Aquí hi trobareu tot un variat aplec d’activitats culturals, festives, musicals, esportives I gastronòmiques per a tots els gustos i totes les edats, que organitza el teixit associatiu del municipi per fer la festa millor i més completa. I com a novetat podeu gaudir també de l’actuació d’un dels grups catalans més coneguts arreu de Catalunya, com és Blaumut, guardonats amb el premi al millor artista de 2015, als Premis Enderrock 2016 de la Música Catalana, per votació popular.

I des d’aquí agraeixo molt especialment la tasca de la Comissió de Festes i de la Comissió de Bous, dels serveis municipals, i l’associació Tradició Canareva, així com de totes aquelles entitats i gent que ha participat, un any més, per fer possible aquesta nova trobada festiva. Que xaleu de valent! 

LA REGIDORA DE FESTES,
Mercè Fischer Cid

Prem AQUÍ per veure programa FESTES DE MAIG 2016
 
Serveis
Contacta
Cerca al web