Dimarts, 07 de Juliol de 2020
Alcanar Alcanar
Montsià
Terres de l'Ebre
 
 
L'ESGAMBI (PIJ)
 
Joventut (Generalitat)
 
Convocatòria oberta: contracte en pràctiques per donar suport a la Regidoria de Joventut
 
Borsa d'Habitatge Jove
 
Xarxa "Montsià-Jove"
 

 
  
Convocatòria oberta: contracte en pràctiques per donar suport a la Regidoria de Joventut

El Servei d’Ocupació de Catalunya, a través del Programa de Garantia Juvenil de Catalunya ha atorgat a l’Ajuntament d’Alcanar una subvenció d’11.000 euros, destinada a la realització d’un contracte en pràctiques per un període de sis mesos, a jornada completa, per a donar suport a la Regidoria de Joventut. 

Per tal de destinar l’import concedit a la finalitat pel qual ha estat atorgat, la Junta de Govern Local ha aprovat les bases de selecció i la convocatòria per tal d’obrir un procés de selecció per a la contractació d’una persona jove, beneficiària del Sistema Nacional de Garantia Juvenil i inscrit/a com a demandant d’ocupació al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

Les sol·licituds per prendre part en aquesta convocatòria s’han de presentar al registre d’entrada de l’Ajuntament d’Alcanar, fins al dia 7 de novembre de 2016, ja sigui de forma presencial o a través de tramitació electrònica.

Consulteu l'anunci de la convocatòria, juntament amb les bases que regeixen la selecció de personal i la sol·licitud d'inscripció.Bases de la contractació Garantia Juvenil
 


Instància sol·licitud contractació joves Garantia Juvenil
 
Serveis
Contacta
Cerca al web
Llibre de visites