Divendres, 30 de Octubre de 2020
Entitat Municipal Descentralitzada de Jesús Entitat Municipal Descentralitzada de Jesús
Baix Ebre
Entitats i Associacions
 
 
A.A.V.V. JESÚS CATALÒNIA
 
AA/VV POU DE LA CONXA
 
AMPA CEIP "DANIEL MANGRANÉ"
 
ASSOCIACIÓ CULTURAL I JUVENIL 7C
 
ASSOCIACIÓ DE DONES DE JESÚS
 
ASSOCIACIÓ EMPRESARIS DE JESÚS (AEJE)
 
ASSOCIACIÓ ESPORTIVA DE VETERANS JESÚS CATALÒNIA
 
CASAL DE JUBILATS "SANT FRANCESC" DE JESÚS
 
CENTRE D'ESTUDIS DE LA INDUMENTÀRIA TRADICIONAL DE LES TTE (CEITE)
 
CLUB CICLISTA JESÚS
Imatges
Activitats
 

 
  
CLUB CICLISTA JESÚS

  Activitats

 CLUB CICLISTA JESÚS – PRIMITIVO CONESA
ACTIVITATS DEL CLUB CICLISTA JESÚS – PRIMITIVO CONESAMARXA CICLOTURISTA TERRES DE L’EBRE
 

El diumenge dia 25 de maig de 2008, els components del Club Ciclista Jesús-Primitivo Conesa van participar en la XXII Marxa Cicloturista Terres de l’Ebre, organitzada per la Penya Ciclista Baix Ebre – Ja Arribarem. El recorregut de la Marxa va transcórrer entre Tortosa, Xerta, Rasquera, Tivissa, Miravet, Pinell i Tortosa, amb un total de 120 Km. El protagonista principal va ser la pluja que va acompanyar als ciclistes durant la segona part del recorregut, des de Tivissa fins a l’arribada al pavelló firal de Tortosa. Cal destacar que el nostre grup va aconseguir el premi a l’equip més nombrós, Joan Chavarria al ciclista de més edat, i Pau Fernándes i Maite Tomás van ser els participants més joves. També hi van prendre part Ricardo Balart, Anna Curto, Jaume Borja, Joaquim Escoda, José Luís Ferrando, Jaume Julbe, Carlos Marín, Joan Morcillo, Josep Ocaña i Sebastià Ocaña.
 

IIa. MARXA AL RIU, AMPOSTA-CARDÓ
 

El diumenge 1 de juny de 2008, el Club Ciclista Jesús-Primitivo Conesa va predre part en la IIa. Marxa Cicloturista al Riu, entre Amposta-Cardó-Amposta. El recorregut constava de 112 km (10 km de bandera verda, amb ascensió al balneari de Cardó), i sortida i arribada al pavelló d´Esports d´Amposta. El Club Ciclista Jesús, va obtenir el premí al grup més nombrós amb els següents participants: Salvador Aragonés, Jaume Borja, Sisco Chavarria, José Ma. Ribes, Jaume Julbe, Gregorio Ocaña, Maite Tomás, Joan Morcillo i Carlos Marín. El participant de més edat i primer de la seva categoria va ser Salvador Aragonés. Igualment Maite Tomás va ser la primera classificada de la categoria de fémines.

 

MARXA INTERCAIXES D’ESTALVI A LEON
 

També, el passat dissabte dia 1 de juny es va celebrar a León la clàssica marxa cicloturista Intercaixes, per a empleats de les caixes confederades estatals, enguany organitzada per Caja España. Per part del Club Ciclista Jesús hi va participar el ciclista Francisco de la Vega, que va completar els 110 km. de recorregut realitzant un temps molt meritori i arribant en el grup principal. La principal dificultat de la marxa era el Puerto de Aralla (1.536 m.). La participació va sobrepassar el centenar d’inscrits.

 

 

QUEBRANTAHUESOS 2008 – ANNA CURTO GUANYADORA EN LA CATEGORIA B
 

El dissabte dia 21 de juny va tenir lloc a Sabiñánigo (Huesca) la clàssica Marxa Cicloturista intenacional Quebrantahuesos 2007. La prova és la més dura del calendari nacional, i una de les més prestigioses del calendari internacional, i consta de 205 km. de recorregut amb sortida i arribada a Sabiñánigo, i transcorrent pels Pirineus entre Espanya i França, amb l’ascensió als ports de Somport (1a. categoria), Marie Blanque (categoria especial), Portalet (categoria especial) i Hoz de Jaca (2a. categoria). Enguany van participar-hi més de 7.000 ciclistes, amb una forta calor que va provocar un total de 511 abandonaments. Els participants del Club Ciclista Jesús que hi van prendre part van ser Ricardo Balart, Jaume Borja, Anna Curto, Joaquim Escoda, Carlos Marín, Josep Ocaña, Sebastià Ocaña i Mercè Rillo i. Cal destacar la victòria d’Anna Curto, en la categoria B, fémines entre 35 i 45 anys. La resta van realitzar una magnífica marxa, finalitzant tots ells la carrera i realitzant temps molt meritoris en les seves respectives categories. En el Port del Portalet, on s’hi apleguen la majoria de seguidors de la carrera no hi van faltar com l’any anterior els acompanyants del grup jesusenc que van donar suport als nostres ciclistes.

 

SORTIDA SOCIAL, BESEIT 2008
 

Finalment, el diumenge dia 29 de juny es va realitzar la sortida social del nostre club amb els acompanyants i familiars que s’hi van voler afegir. Enguany la sortida era entre Jesús i Beseit, amb un total de 70 km, amb parada a Prat de Comte per a esmorzar. En arribar a la població dels Ports, es va realizar un dinar de germanor a la Fonda Roda.


 
CLUB FUTBOL JESÚS CATALÒNIA
 
CONFRARIA DEL SAGRAT COR
 
GRALLES I TABALS DE JESÚS
 
GRUP ESCÈNIC EUTERPE (Jesús)
 
MAGRUPER
 
PARRÒQUIA SANT FRANCESC DE JESÚS
 
PENYA BARCELONISTA DE JESÚS
 
PENYA "LO CARRAU"
 
PLATAFORMA "SALVEM LO CANALET"
 
SOCIETAT CULTURAL I ECOLOGISTA SANT JOSEP
Agenda d'activitats
 
SOCIETAT DE CAÇADORS SANT BERNABÉ
 
WWW.EMDJESUS.CAT
Cerca al web
Llibre de visites
 

Servei ofert per OASI