Dimarts, 23 de Juliol de 2019
Alcanar Alcanar
Montsià
Terres de l'Ebre
 
 
Ajuntament
Corporació Municipal
Secretaria
Urbanisme
Govern obert i transparència
Tauler d'anuncis
Ordenances fiscals
e-BOP
Reglaments i ordenances
Tràmits i models sol·licituds
Comunicació
CONVOCATORIES PERSONAL
QUEIXES I SUGGERIMENTS
DESENVOLUPAMENT
TURISME
 
Alcalde
Biografia
Contacte
 
Perfil del contractant
GESTIÓ DE SERVEIS
SUBMINISTRAMENTS
OBRES
 
Calendari festiu
Festes Locals 2017
Festes Catalunya 2017
 
Alcanar Ràdio
Dedicatòries
 
Enllaços
 
MEDI AMBIENT
Normativa
Horaris deixalleria municipal
Recollida voluminosos
JORNADES EUROPEES DE PATRIMONI 2015
 
eban
 
Georeferenciació Taula del Sénia
 
Edificis i infraestructures
Ajuntament
Mercat
Serveis Socials
Centre Cívic
Ensenyament
Biblioteca Trinitari Fabregat
Edificis Històrics
Edificis i infraestructures religioses
Edificis sanitaris
Edificis i instal.lacions esportives
Altres construccions, places, parcs, detalls arquitectònics etc
 

 
  
 REGIDORIA DE CULTURA

LA 'I EXPOSICIÓ D'ART I FLORS AL BALCONS' ARRIBA A LES CASES D'ALCANAR
L’exposició és un al·licient més per passejar per les Cases, del 15 al 31 de juliol, admirant les obres d’art que engalanaran els carrers de la façana marítima

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcanar presenta la "I Exposició Art i Flors als balcons" que tindrà lloc a les Cases d’Alcanar, a partir del dia 15 de juliol -coincidint amb la festivitat del Carme- i fins al 31 de juliol. Es tracta de la primera mostra d’art al carrer que reunirà obres de diferents artistes vinculats amb el municipi. Les obres estaran penjades als balcons de les cases dels carrers Lepant,  Callau, del Pou i plaça Sant Pere.

L'acte d'inauguració de l'exposició és obert a tothom i tindrà lloc el 15 de juliol a les 19.30 h. a la Plaça Sant Pere de Les Cases, a continuació hi haurà una visita guiada i comentada de les obres pels seus propis autors.
En total han participat 44 artistes  de forma totalment desinteressada, molts han triat la llum, la tranquil·litat i l’ambient acollidor del nostre poble per realitzar les seves obres, altres les han realitzat des de fora del municipi. Són un grup  heterogeni, conformat tant per estudiants d’art, com per professionals, units per la il·lusió de participar en aquesta primera exposició. El cartell anunciador  és obra de l’artista Josep Baqués, d’arrels canareves i internacionalment reconegut.

Així mateix, també s’ha comptat amb la col·laboració dels veïns i veïnes que s’han involucrat amb la mostra, penjant les teles o guarnit les seves finestres i balcons.

L’exposició també vol ser un homenatge a les dones, com explica Núria Prades, comissària de l’exposició:  “durant molts anys, i encara ara en determinades festes, s’han engalanat els nostres carrers amb vànoves que confeccionaven les nostres àvies i besàvies. Les dones després d’un dia de dur treball trobaven temps per desenvolupar la seva creativitat. Potser elles són les precursores de la vena artística de la nostra població.”

Tenint en compte les proporcions de les obres d’art (1,50 x 2,50 m) i la qualitat de les obres exposades, l’exposició tindrà un gran impacte visual i convertirà el municipi en una autèntica galeria d’art al carrer.  En paraules d’Alfons Montserrat, Alcalde d’Alcanar i regidor de Cultura: “Esperem que aquesta I Exposició en done pas a moltes més i que d’ara endavant sigue la manifestació cultural que marca el principi de les festes i l’estiu a les nostres comarques”.

L’organització d’Art i Flors als balcons també ha publicat un catàleg on es podran consultar totes les obres i els seus autors, així mateix, té prevista una nova edició de l’exposició a Alcanar de l'1 al 15 d’octubre, coincidint amb les Festes del Remei.


Data: 05-07-2016
 Prem AQUÍ per veure el cartell
 
GESTIO ECONÒMICA
Liquidació 2015
Pressupost 2016
Compte General
Llistat proveïdors 2015
 
Plànols i vialer
Cartografia
Vialer
Plànol Alcanar
Plànol les Cases d'Alcanar
 
Entitats
Registre entitats
 
Agenda cultural
Agenda
Alta al servei
Baixa
PROGRAMA TV3
 
Serveis Agraris
Història
Serveis
Tauler d'anuncis
Consell Agrari Municipal
Avisos Fitosanitaris
Dades meteorològiques
 
Serveis Socials
SERVEIS SOCIALS (HORARIS)
 
Farmàcies de Guàrdia
 
Telèfons d'interès
 
ITV on-line
 
Edificis i infraestructures les Cases d'Alcanar
CEIP Marjal
Plaça del Barranc
 
Serveis
Àlbums
Enquestes
Cerca al web