Diumenge, 22 de Juliol de 2018
Alcanar Alcanar
Montsià
Terres de l'Ebre
 
 
Ajuntament
Corporació Municipal
Secretaria
Govern obert i transparència
Urbanisme
Tauler d'anuncis
Ordenances fiscals
e-BOP
Reglaments i ordenances
Tràmits i models sol·licituds
Adreça Ajuntament
CONVOCATORIES PERSONAL
Comunicació
TURISME
QUEIXES I SUGGERIMENTS
DESENVOLUPAMENT
 
Alcalde
Biografia
Contacte
 
Perfil del contractant
GESTIÓ DE SERVEIS
SUBMINISTRAMENTS
OBRES
 
Calendari festiu
Festes Locals 2017
Festes Catalunya 2017
 
Alcanar Ràdio
Dedicatòries
 
Enllaços
 
MEDI AMBIENT
Normativa
Horaris deixalleria municipal
Recollida voluminosos
JORNADES EUROPEES DE PATRIMONI 2015
 
eban
 
Georeferenciació Taula del Sénia
 
Edificis i infraestructures
Ajuntament
Mercat
Serveis Socials
Centre Cívic
Ensenyament
Biblioteca Trinitari Fabregat
Edificis Històrics
Edificis i infraestructures religioses
Edificis sanitaris
Edificis i instal.lacions esportives
Altres construccions, places, parcs, detalls arquitectònics etc
 

 
  
 REGIDORIA D'ESPORTS I SALUT

PRESENTACIÓ DEL PROGRAMA ACTIVA'T CAMINANT
L'alcalde d'Alcanar, Alfons Montserrat, el director territorial de Salut de les Terres de l'Ebre, Ismael Piñas, han presentat aquest matí el projecte "Activa't caminant" d'Alcanar. La presentació també ha comptat amb la presència del regidor de Salut, Esports i Medi Ambient, Jordi Bort, i el regidor de Participació, Gent Gran i Joventut, Joan Roig.

El projecte "Activa't caminant" és fruit de la col·laboració entre la Regidoria de Salut i Esports de l'Ajuntament d'Alcanar i el Pla d'Activitat Física Esport i Salut de la Generalitat de Catalunya (PAFES) i té com a objectiu conscienciar la ciutadania sobre la importància de cuidar la salut i augmentar, de manera progressiva, el nivell de la pràctica d'activitat física entre grans i menuts.
Alfons Montserrat ha destacat “la transversalitat d’aquest projecte, per la implicació de diferents regidories i la cooperació entre administracions”.  Per la seva banda, Ismael Piñas ha recalcat la importància de seguir una dieta equilibrada per a tenir bona salut i ha afegit que “a Alcanar i Les Cases tenim productes extraordinaris  i de proximitat que garanteixen la qualitat i estan dintre de la dieta mediterrània”.
En aquest sentit, s’han presentat els díptics que expliquen els recorreguts de les rutes esportives  i els beneficis de practicar-les, amb diferents distàncies i nivells, a Alcanar, les Cases i Alcanar Platja. La senyalització horitzontal de les rutes  es portarà a terme per la Fundació Ocupacional Mercè Pla d’Alcanar, a través de la Regidoria d’Acció Social.
Jordi Bort ha explicat als assistents que els fulletons mostren el compromís de l’Ajuntament amb la promoció de la salut i l’esport des de la proximitat i que l’adhesió al PAFES no acaba amb aquestes publicacions, “sinó que és un pas més en aquest programa de col·laboració que compta amb la voluntat de l’Ajuntament per a dinamitzar-lo, fomentar-lo, i fer-ne difusió”, tal com ja s’ha fet fins al dia d’avui amb la participació en el Dia Mundial de la Salut, caminades pel GR92,  instal·lació de desfibril·ladors, etc.
Per la seva banda, Joan Roig ha puntualitzat que el programa “Activa’t Caminant”  se suma al projecte “Alcanar, Poble Amic de la Gent Gran” que promou un envelliment actiu i treballa perquè els recursos i serveis  siguin accessibles i atractius per a les persones grans.  Així mateix, ha dit que “aquestes rutes tenen un component de participació ciutadana important” perquè passen per espais escollits pels veïns i veïnes, com els parcs biosaludables, les fonts o els centres de salut.

Podeu veure tota la roda de premsa, enregistrada per Canal 56, de presentació del projecte "Activa't caminant!" i les seves rutes saludables a Alcanar, les Cases i Alcanar Platja.
Data: 06-07-2016
 Prem AQUÍ per veure els díptics
 
GESTIO ECONÒMICA
Liquidació 2015
Pressupost 2016
Compte General
Llistat proveïdors 2015
 
Plànols i vialer
Cartografia
Vialer
Plànol Alcanar
Plànol les Cases d'Alcanar
 
Entitats
Registre entitats
 
Agenda cultural
Agenda
Alta al servei
Baixa
PROGRAMA TV3
 
Serveis Agraris
Història
Serveis
Tauler d'anuncis
Consell Agrari Municipal
Avisos Fitosanitaris
Dades meteorològiques
 
Serveis Socials
SERVEIS SOCIALS (HORARIS)
 
Farmàcies de Guàrdia
 
Telèfons d'interès
 
ITV on-line
 
Edificis i infraestructures les Cases d'Alcanar
CEIP Marjal
Plaça del Barranc
 
Serveis
Àlbums
Enquestes
Cerca al web