Diumenge, 22 de Juliol de 2018
Alcanar Alcanar
MontsiÓ
Terres de l'Ebre
 
 
Ajuntament
Corporaciˇ Municipal
Secretaria
Govern obert i transparŔncia
Urbanisme
Tauler d'anuncis
Ordenances fiscals
e-BOP
Reglaments i ordenances
TrÓmits i models solĚlicituds
Adreša Ajuntament
CONVOCATORIES PERSONAL
Comunicaciˇ
TURISME
QUEIXES I SUGGERIMENTS
DESENVOLUPAMENT
 
Alcalde
Biografia
Contacte
 
Perfil del contractant
GESTIË DE SERVEIS
SUBMINISTRAMENTS
OBRES
 
Calendari festiu
Festes Locals 2017
Festes Catalunya 2017
 
Alcanar RÓdio
Dedicat˛ries
 
Enllašos
 
MEDI AMBIENT
Normativa
Horaris deixalleria municipal
Recollida voluminosos
JORNADES EUROPEES DE PATRIMONI 2015
 
eban
 
Georeferenciaciˇ Taula del SÚnia
 
Edificis i infraestructures
Ajuntament
Mercat
Serveis Socials
Centre CÝvic
Ensenyament
Biblioteca Trinitari Fabregat
Edificis Hist˛rics
Edificis i infraestructures religioses
Edificis sanitaris
Edificis i instal.lacions esportives
Altres construccions, places, parcs, detalls arquitect˛nics etc
 

 
áá
 REGIDORIA D'ESPORT I SALUT

GRAN ╚XIT DE LA IV GALA ESPORTIVA CANAREVA I CASENCA
L’Ajuntament d’Alcanar ha celebrat aquest cap de setmana la IV Gala Esportiva Canareva i Casenca, una festa esperada per tothom que dissabte a la nit va aplegar més de 300 persones al Centre Cívic d’Alcanar.
Es tracta d’un acte de reconeixement als esportistes pel seu esforç i treball i a tota la tasca que desenvolupen les entitats i associacions esportives del municipi, i on s’ha homenatjat els esportistes que han destacat durant el 2016. En total, s’ha reconegut l’esforç de prop d’un centenar de persones que practiquen més d’una vintena de modalitats esportives,  amb especial atenció als quatre grans premis de la nit - Jove Promesa, Millor Esportista, Categoria Honorífica i Millor Esdeveniment-, juntament amb la Menció Especial.

Practicar esport és fer salut, per això, un any més, la celebració s’ha emmarcat dintre la programació d’actes solidaris en favor de la 25a edició de la Marató de TV3, dedicada a l’ictus i les lesions medul•lars i cerebrals traumàtiques. L’organització de la IV Gala Esportiva ha comptat amb el suport de la Diputació de Tarragona.

En el seu parlament, Jordi Bort, regidor d’Esports, ha explicat que des de l’Ajuntament  es vol ”fomentar l’esport en qualsevol disciplina, modalitat o lloc, per això es dóna suport des de diferents àmbits”, ja sigui millorant l’accessibilitat dels espais esportius; implementant procediments, com els desfibril·ladors externs (DEA), per a millorar la seguretat en la pràctica esportiva o mitjançant les subvencions a entitats i esportistes. Així mateix, “es treballarà per continuar millorant i ampliant els espais esportius”, ha afegit.

Per la seva banda, Alfons Montserrat, ha destacat la implicació de les entitats a l’hora de participar en les diferents festivitats i propostes que s’han anat fent durant l’any, perquè “això ens nodreix també com a societat”. També ha fet una valoració molt positiva de l’acte, “pel nombrós grup de persones que hi ha assistit, mostra de la salut esportiva del municipi”.

Els guardonats de la IV Gala Canareva i Casenca

>> Categoria Jove Promesa: Cèlia Fornés          
Cèlia  és estudiant de 4t d’ESO, té 15 anys i un futur prometedor.  Aquesta és la seva tercera temporada practicant rem en el Club Nàutic d’Amposta. Quan tenia 13 anys, com a infantil de segon any, va aconseguir quedar segona al campionat de Catalunya i quarta al d’Espanya.  L’any passat, com a primer any de cadet, va assolir la cinquena posició al campionat d’Espanya.  Tots aquests èxits els ha aconseguit en la modalitat de doble escull. El premi el va recollir el seu germà Adrià , l’esportista de rem no va poder assistir a la gala perquè es trobava competint a Sevilla.

>> Categoria Millor Esportista: CD Femení Alcanar
L’equip de futbol femení ha aconseguit mantenir-se dues temporades consecutives sense perdre cap partit oficial de lliga. Enguany any ha tornat a guanyar la lliga i ha millorat els seus resultats; ha jugat 26 partits amb 78 punts assolits, amb un total de 209 gols a favor i només 36 en contra, el segon classificat va finalitzar la competició amb una diferència de 8 punts. Aquests resultats són fruit de l’esforç de les seves jugadores, que es veu recompensat pels títols obtinguts  i pel reconeixement d’ una afició que les segueix partit rere partit.

Les components del CD Alcanar Femení de la temporada 2015/16 han estat: Mireia Fibla, Anna Cruselles, Lorena Garcia, Verònica Folguerola, Cristina Navarro, Cristina Pla, Carmen Prieto, Inma Soler, Neus Albalat, Judith Molina, Carla Ferrando, Núria Alcántara, Marina Fabregat, Lorena Fibla, Sonia Martínez, Anna Moreno, Maria Àngels Pla, Emma Queralt, Alba Fischer, Maria Queralt i àngels Didouh.

>> Categoria Millor Esdeveniment: Festa del 25è aniversari del Club Patí Alcanar
El dissabte 15 d’octubre de 2016, en el marc de les festes d’octubre,  el club Patí Alcanar va organitzar un festival i una exhibició de patinatge artístic de gran nivell.  A la festa, a banda de tots els esportistes del club, van ser convidats esportistes amb renom europeu, molts dels quals estan classificats en bona posició als mundials de patinatge; així com altres clubs de de Catalunya.

>> Categoria Honorífica:  Joan Callarisa
Quan el 1938 els nacionalistes van entrar a Alcanar, Joan i altres nois del municipi i de Sant Jaume jugaven al  camp de futbol, situat a baix del mercat, que tenia les porteries delimitades amb pedres. Quan va acabar la Guerra Civil, la temporada 1939-1940, va començar a jugar de mig dret al camp de la Plaça Lluís Companys, va continuar fins que va haver de marxar a la mili, l’any 1943. Joan, a més, té l’honor de ser el jugador de futbol de més edat en vida, 94 anys.

>> Menció especial: Josep Subirats
Josep té 30 anys i és àrbitre des del 2009. Ha estat un any a cada categoria territorial, dos a Tercera Divisió Nacional i aquesta temporada a la Segona Divisió B. Ha arbitrat a camps com Las Gaunas, La Nueva Condomina o el Rico Pèrez, i ha fet de quart àrbitre a partits de Segona i Primera Divisió i al Trofeu Joan Gamper, disputat entre el FC Barcelona i la Roma. La temporada 2014/2015 va rebre el Trofeu Ràdio Marca al millor àrbitre de Tercera Divisió; i la temporada 2015/2016 va ser finalista a la Gala de les Estrelles del Futbol Català.

La resta de distincions han estat per al conjunt aleví del futbol sala del CIPTE Alcanar; Alba Fibla del Club Patí Alcanar; Laura Gil i Blanca Matamoros del Centre Esportiu Canareu; el grup junior delClubTwirling Alcanar;  la categoria infantil del Club Taekwondo Atencia; el grup aleví B de l’Associació Esportiva de Futbol Alcanar; José Perez de l’Associació de Veterans Canareus; el Club Natació Fanecada; els jugadors de l’aleví B del Club de Bàsquet Alcanar;  Aleix Saumell del Moto Esport Club Alcanar;  el Club BTT Alcanar; Josep Agustí Sancho de l’Agrupació Excursionista d’Alcanar; i Jordi Reverter de l’Agrupació de Veterans Alcanar.

Nous equipaments esportius a Alcanar
En matèria d'esports, l’any 2016 l’Ajuntament d’Alcanar ha apostat per l’ampliació de les pistes esportives, amb els espais esportius de la Fanecada –nova pista multiesportiva amb espais BMX, DIRT i BIKE TRAIL– i la remodelació del circuit de mx motocròs. D’aquesta manera, el municipi disposa d’un ampli ventall d’instal·lacions que permeten realitzar múltiples modalitats esportives a la vintena d’entitats esportives. També s’han fet actuacions de millora i manteniment del pavelló poliesportiu, les instal·lacions del camp de futbol i la Fanecada. I a  l’estiu es van realitzar les obres de construcció de la coberta de les pistes poliesportives del pati de l'Escola Joan Bta. Serra, amb el suport de la Diputació de Tarragona.
 
 

Data: 21-12-2016
 
GESTIO ECONĎMICA
Liquidaciˇ 2015
Pressupost 2016
Compte General
Llistat prove´dors 2015
 
PlÓnols i vialer
Cartografia
Vialer
PlÓnol Alcanar
PlÓnol les Cases d'Alcanar
 
Entitats
Registre entitats
 
Agenda cultural
Agenda
Alta al servei
Baixa
PROGRAMA TV3
 
Serveis Agraris
Hist˛ria
Serveis
Tauler d'anuncis
Consell Agrari Municipal
Avisos Fitosanitaris
Dades meteorol˛giques
 
Serveis Socials
SERVEIS SOCIALS (HORARIS)
 
FarmÓcies de GuÓrdia
 
TelŔfons d'interŔs
 
ITV on-line
 
Edificis i infraestructures les Cases d'Alcanar
CEIP Marjal
Plaša del Barranc
 
Serveis
└lbums
Enquestes
Cerca al web