Diumenge, 22 de Juliol de 2018
Alcanar Alcanar
Montsiā
Terres de l'Ebre
 
 
Ajuntament
Corporaciķ Municipal
Secretaria
Govern obert i transparčncia
Urbanisme
Tauler d'anuncis
Ordenances fiscals
e-BOP
Reglaments i ordenances
Trāmits i models solˇlicituds
Adreįa Ajuntament
CONVOCATORIES PERSONAL
Comunicaciķ
TURISME
QUEIXES I SUGGERIMENTS
DESENVOLUPAMENT
 
Alcalde
Biografia
Contacte
 
Perfil del contractant
GESTIĶ DE SERVEIS
SUBMINISTRAMENTS
OBRES
 
Calendari festiu
Festes Locals 2017
Festes Catalunya 2017
 
Alcanar Rādio
Dedicatōries
 
Enllaįos
 
MEDI AMBIENT
Normativa
Horaris deixalleria municipal
Recollida voluminosos
JORNADES EUROPEES DE PATRIMONI 2015
 
eban
 
Georeferenciaciķ Taula del Sénia
 
Edificis i infraestructures
Ajuntament
Mercat
Serveis Socials
Centre Cívic
Ensenyament
Biblioteca Trinitari Fabregat
Edificis Histōrics
Edificis i infraestructures religioses
Edificis sanitaris
Edificis i instal.lacions esportives
Altres construccions, places, parcs, detalls arquitectōnics etc
 

 
  
 REGIDORIA DE PARTICIPACIO CIUTADANA

S'AMPLIA EL PERÍODE DE VOTACIONS DELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS FINS AL 3 DE FEBRER
L’Ajuntament d’Alcanar ha decidit ampliar el període de votacions de la Campanya de Pressupostos Participatius “Decidim Junts" fins al dia 3 de febrer, a causa de la petició dels veïns i veïnes.  Si encara no heu votat, animeu-vos a fer ús de la democràcia participativa!
La campanya institucional de Pressupostos Participatius “Decidim Junts” dóna veu a la ciutadania en la presa de decisions que afecten els pressupostos municipals. Així, els veïns i veïnes del municipi escolliran els quatre projectes en què s’invertiran 60.000 € del pressupost del 2017.

La Regidoria de Participació Ciutadana, per segon any consecutiu, ha estat l'encarregada de realitzar la campanya participativa en relació als pressupostos municipals. Igual que l’any passat, s’han elaborat dos tipus de butlletes de participació diferents, una amb 11 propostes per a Alcanar i l’altra amb 9 projectes per a les Cases d’Alcanar.

Les votacions es poden realitzar fins al 3 de febrer, a través de les urnes instal·lades a la recepció de l’Ajuntament i a l’Oficina Municipal de Turisme de Les Cases. En aquesta ocasió, s’ha rebaixat un any l’edat dels votants respecte a la campanya anterior, de manera que seran les persones majors de 15 anys i empadronades en els respectius nuclis urbans les que decidiran quines dues propostes tiren endavant.

Els projectes que s’han inclòs a la campanya Pressupostos Participatius 2017 són: millores de l’accessibilitat i eliminació de barreres arquitectòniques, instal·lació d’un punt d’abastament de vehicles elèctrics, creació de zones pipican i linstal·lació de càmeres de videovigilància a les illes de contenidors. A més d’aquestes propostes, els veïns i veïnes de les Cases en poden escollir d’altres, com són: l’arranjament del parc infantil de la Pl. Mercè Rodoreda, la instal·lació d’una pista de pàdel, instal·lació de desfibriladors i la millora dels equipaments esportius de l’Escola Marjal. D’altra banda, els veïns i veïnes d’Alcanar poden triar també si prefereixen la millora de les pistes esportives de La Fanecada, la renovació de l’enllumenat públic, la creació de pistes d’street football o la millora d’equipaments esportius de l’Escola Joan Bta Serra.

Totes aquestes propostes han sorgit de les inquietuds detectades a través de l’app Línia Verda, el programa d’Alcanar Ràdio “Millorem Alcanar”, les instàncies presentades pels veïns i les propostes de les entitats del municipi. En finalitzar el procés de votació tindrà lloc el recompte de vots en un acte públic que tindrà lloc a la sala de plens de l’Ajuntament. Els dos projectes més votats en cada nucli urbà s’inclouran en el pressupost municipal del 2017. El regidor de Participació Ciutadana, Joan Roig, ha explicat que “hem considerat positiu afavorir el vot dels joves de 15 anys perquè són moltes les propostes que van adreçades a la joventut. És per això que, en aquesta ocasió, confiem superar els més de 500 vots emesos en l’anterior campanya”.

Data: 19-01-2017
 
GESTIO ECONŌMICA
Liquidaciķ 2015
Pressupost 2016
Compte General
Llistat proveīdors 2015
 
Plānols i vialer
Cartografia
Vialer
Plānol Alcanar
Plānol les Cases d'Alcanar
 
Entitats
Registre entitats
 
Agenda cultural
Agenda
Alta al servei
Baixa
PROGRAMA TV3
 
Serveis Agraris
Histōria
Serveis
Tauler d'anuncis
Consell Agrari Municipal
Avisos Fitosanitaris
Dades meteorolōgiques
 
Serveis Socials
SERVEIS SOCIALS (HORARIS)
 
Farmācies de Guārdia
 
Telčfons d'interčs
 
ITV on-line
 
Edificis i infraestructures les Cases d'Alcanar
CEIP Marjal
Plaįa del Barranc
 
Serveis
Ālbums
Enquestes
Cerca al web