Diumenge, 07 de Juny de 2020
Alcanar Alcanar
Montsià
Terres de l'Ebre
 
 
Salutació regidora
 
AJUTS LLARS D'INFANTS 2015-2016
 
AJUTS LLIBRES ESCOLARS 2016-2017
 
BEQUES TRANSPORT ESTUDIS (2015-2016)
 
PORTADA BUTLLETI INFORMATIU
 

 
  
Llibre de visites
 
Pàgina: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 »
lo canareu
alcanar

El dia 5 de juliol me queixaba del no funcionament de la il.luminacio de l'angol. Ara fa un quart d'hora he passat per alli i havia un accident dels de sempre, hi hauran hagut morts o nomes ferits greus? seria de puta mare, veritat politics?

Diumenge, 03 de Setembre de 2006 / 00:48:20
julian
castello

trovo ha faltar la web del equipo de futbol,adeu y una abrasada.

Diumenge, 27 de Agost de 2006 / 11:30:52
Víctor
Alcanar

Felicitacions les que calguen, xo tambe dir k es realment penos i kda molt malament k no sinvites a l'atra xaranga que hi ha a Alcanar!! jo personalment vaig parlar en gent de les dues xarangues i sobretot en uns quants de la que organitzava i no van parar de donar excuses de perque no va tocar latra xaranga que si staven de vacacions que si no volien tocar, etc!! Aixi fem creixer i avançar a Alcanar i Les Cases?? jolin, que ja no stem pa nestes tonteries de si no mos parlem pk no se k o mos hem barallat pk no se quantos!! O es k la xaranga de les cases no puja a tocar a Alcanar (a carnaval per exemple). res, molt be tot xo esta petita taca negra sobrava.

Dijous, 24 de Agost de 2006 / 02:38:25
Canareu
ALcnar

Voldria felicitar a l'Ajuntament d'Alcanar, per dos actes que han fet a festes de les Cases, que realment m'han sorprés bastant!! Un va ser la nit de concerts de grups del poble, els quals em van agradar molt tots, però en especial el del segon grup, "UNO", que per cert m'agradaria saber on puc adquirir un cd, i l'últim acte que em va sorprendre fou el de la trobada de xarangues, molt original!! Felicitats a la xaranga "No se'n salva cap" per la bona organització que va tenir aquest acte, era molt emotiu i més per a un músic com jo, poder sentir les tres xarangues juntes, realment esgarrifava!!!

Dimecres, 23 de Agost de 2006 / 00:45:59
Casenc2
alcanar

molt bé per les xarangues d´avui. ha valgut la pena.s´ha de repetir

Dissabte, 19 de Agost de 2006 / 21:55:18
kanareva
alkanar

ei el kantamania sabreu kuan bindra o no bindra perk fat ems k o diuen per bueno es igal k lo k bolia di io es k los rumanos o los de fora k son estranjers domes benn a mta gn perk mira els k ban mata a akell xik a langol sen ban ana a la fuga per la serra ia u diu a dita de fora bindran i de kasa mos trauran k dome saben dir io no komprendo io no komprendo i io no komprender.biska alkanar i biskal barça i kom no biska kataluña¡

Diumenge, 06 de Agost de 2006 / 19:18:45
casenc
les cases

voldria saber kuan ficareu el programa de festes 2006 de les cases gracies

Dijous, 03 de Agost de 2006 / 23:42:13
JULIAN
CASTELLO

la pregunta es se podria emetre la radio local per internet,adeu y un salut.

Diumenge, 16 de Juliol de 2006 / 00:45:59
lo canareu
alcanar

Tambe vull donar el condol a la familia del jove que va tindre el accident amb la seva moto a la carretera del angol, pero de fortuit res de res, si ve un borracho per la esquerra de cara, amb un cotxe dels que tindrien que parar cada dia i demanar-li els papers ,(el conductor va fogir) , a una carretea SENSE ARCENS, com pots apartarte?

Dissabte, 08 de Juliol de 2006 / 23:27:20
Víctor
Alcanar

Primer k res donar el condol a la familia d'aquest noi, mort en un fortuit accident de transit ocurregut a la carretera k va des d'alcanar a l'angol! I en segon lloc i aixo es lo mes greu, com podem star segurs en lo transport sanitari k tenim a Alcanar si te k ser espentejat per dos mossos d'esquadra per a apropar-lo a un cotxe per a que li fiquen les pinzes i poder engegar-lo?? VERGONYOS!!!! Afortunadament hi havia una atra ambulancia, pero i si no la arriba a haver???? Perdoneu-me, pero aixo es patetic! mai mort de vergonya, quan una gent de fora man preguntat "... perque espentegen lambulancia dos mossos d'esquadra? que no se pot engegar?" seguretat ciutadana?? aon? Es vergonyos, estic totalment decebut, a vegades men dono vergonya de ser d'alcanar!!

Dissabte, 08 de Juliol de 2006 / 02:41:06
 
Serveis
Contacta
Cerca al web
Llibre de visites