Diumenge, 07 de Juny de 2020
Alcanar Alcanar
Montsià
Terres de l'Ebre
 
 
SALUTACIO
 
HORARIS CAP LCA
 

 
  
Llibre de visites
 
Pàgina: « 2 3 4 [5] 6 7 8 9 »
lo canareu
alcanar

Victor, recordes el meu mail de 19 de novembre de 2005? Saludos

Dijous, 19 de Gener de 2006 / 22:00:47
Víctor
Alcanar

o a nesta pagina no entra ningu, o a la gent li fa vergonya ascriure!! K passa? Anim canareus!!

Dijous, 19 de Gener de 2006 / 13:45:25
Víctor
Alcanar

Bueno, un tema del qual no magrada parlar, xo que ara mateix magafa una mica cabrejat, explico pk: laltre dia els senyors municipals me van ficar una multa pk stava mal aparcat (fins aqui tenien rao), xo fa un momentet els he trucat i els he informat de un cotxe que stava mal aparcat (davant dun gual) al costat de casa meva. No se si es casualitat o k xo han anat a buscar a lamo del cotxe a casa i li han dit k tenia lo cotxe mal aparcat i no li han ficat denuncia. i us preguntareu pk stic cabrejat, pos es facil, jo pago una multa per estar igual de mal aparcat k latre, xo k passa, latre no es espanyol, es marroqui! Significa algo? no som tots iguals? pk me denuncien a mi i no a nell? no magradaria ser racista, xo crec k mhi estic fent! Perdoneu si he ofes a algu, xo me te molt ences aixo!!

Dijous, 05 de Gener de 2006 / 13:54:07
Víctor
Alcanar

Bueno, k canten les campanades malament sta clar xo lo dels quarts te una explicacio que ara mateix vaig a fer. La campana k toca les hores no es la mateixa k la k toca els quarts, la de les hores es la k dona a la façana principal de l'esglesia i la que toca els quarts, a part de que es mes menuda, dona a la part lateral de l'esglesia, per lo tant, entre la gent que stavem alli baix cridant (los dels micros), entre que la campana que sona al costat i entre k damunt es un poc mes menuda pos es normal k no se sentiguen be. Per cert, jo stava a la part de baix de tot de les escaletes i vaig sentir els quarts (fluixet, xo els vaig sentir).

Dimarts, 03 de Gener de 2006 / 23:16:11
juan jose
alcanar

Abore si aquestos que ens canten les campanes al campanar aqueste proxim any perden un rato i per lo menos ho antrenen que lla es lo segon any que s'aquiboquen (que de cuarts no ne ha a qui).

Dimarts, 03 de Gener de 2006 / 19:53:16
Víctor
Alcanar

Que l'any nou k fa pocs dies que em començat ens ajude a madurar a natros i als nostres politics i que entre tots tinguem la possibilitat de tirar el poble avant! I intentem no tornar a donar aquell aspecte tan penos que es va donar del nostre poble durant l'ultim ple realitzat antes de finalitzar l'any! Feliç any nou A TOTS!!!!!

Dimarts, 03 de Gener de 2006 / 13:49:29
lo canareu
alcanar

bon any nou, un a radera l'altre perfa!

Dilluns, 02 de Gener de 2006 / 22:40:06
l'indignat
alcanar

victor?comentaru? n'estic fart de comentaru en tot i cada un dels politics...i em penso que tenen un forro que seu van pasan per alli....lunic que saben fer es cambiar el poligono industrial ara alli ara alla... aaa per cert bon tema el que has tocat de vivienda...alcanar no hi ha res de res... pero bueno el que m'en dono contes es que pobles que sempre han sigut una mica menos que natros estan pujan com l'espuma i que alcanar cada cop dona mes ASCO, s'esta convertint en una ciutat dormitori...tot per haber votat a uns politics incompetents...que espero que en les proximes eleccions la gent no es torne a equivocar. he dit!

Divendres, 23 de Desembre de 2005 / 08:46:45
Haurilin
Alcanar

Eii hola a tots, acabo de descobrir que tenim un raconet per possar el que vullguem(paregut a un foro, que seria millor pero vaja)el que em sorpren es q fa una setmana que no hi escriu ningu res de res..he vist el foro d'Ulldecona i es una canya!!! Bueno ja em pensare alguna cosa per possar i ja anire entran a veure que diuen els canareus i canareves, a veure si us animeu ok. Salutacions per a tots i BONS NADALS.

Dijous, 22 de Desembre de 2005 / 13:11:09
Víctor
Alcanar

si, tens raó, pero si l'ajuntament no ho fa, pobre xic que te k fer? narsen a treballar fora i per a un atre com molts fem cada dia? pos trobo k no, pos si no li fiquen facilitats k se munte lo negoci a fora! se k no es lo millor per al poble, xo si els que manen no li donen una mica de corda pos seu pasara malament! coneixo gent k vol obrir algun atre tipus de servei, k no dire pk sta en proces encara, i no vos podeu arribar a imaginar la de viatges i tonterietes k li fan fer a l'ajuntament, collon, que es una cosa pal poble, ESTIMATS POLITICS, LOS CIUTADANS TB VOLEM K LO POBLE VAIGUE BE, TIREU-NOS UNA MANETA XE!!

Dijous, 15 de Desembre de 2005 / 13:50:24
 
Serveis
Contacta
Cerca al web
Llibre de visites