Diumenge, 07 de Juny de 2020
Alcanar Alcanar
Montsià
Terres de l'Ebre
 
 
Salutació regidora
 
AJUTS LLARS D'INFANTS 2015-2016
 
AJUTS LLIBRES ESCOLARS 2016-2017
 
BEQUES TRANSPORT ESTUDIS (2015-2016)
 
PORTADA BUTLLETI INFORMATIU
 

 
  
Llibre de visites
 
Pàgina: « 3 4 5 [6] 7 8 9 »
lo canareu
alcanar

Victor,no es tracta de que l'indignat marxe cap a ulldecona, es tracta de que alcanar tingue mes serveis, que se solucionen les coses als veins i de que no tot siguen problemes. Com te deia en un altra visita, les autoritats tenen que marcar les directrius, si estes son que la gent fotigue al camp ,estem arreglats.

Dimecres, 14 de Desembre de 2005 / 22:53:23
Víctor
Alcanar

bueno, "indignat" lo que podries fer es comentar aixo k stas dient aqui als responsables de tot aixo i si veus k no te fan cas, pos tu mateix, cap a Ulldecona falta gent! Jo soc jove i stic buscant una caseta pa poder viure, xo xiquet lo poble fa goig de tantes vivendes k hi ha! Tu mateix, es lo teu negoci i si no te dixen aqui pos animo i ves al poble vei k segur que alli te donaran lo k no te donen aqui!

Dimecres, 14 de Desembre de 2005 / 13:44:51
l'indignat
alcanar

hola, us explico el meu cas, resulta que em vull montar un taller de cotxe, txapa i pintura, pero l'ajuntament no mel deixa posar dins el poble...correcte, pero demano on puc construirme un almacen per poder posarme el taller i em diuen que en cap lloc pq clar, no hi ha una zona industrial establerta, mentre els politics es barallen per trobar la mes adient per a les seues butxakes resulta que desde ulldecona mofereixen el mateix regidor durbanisme i un constructor un almacen a la zona industrial d'alli, amb una serie de facilitats que ni en somnis alcanar moferirien....la veritat alcanar fa plorar...

Dimecres, 14 de Desembre de 2005 / 09:17:15
Víctor
Alcanar

no passa res, s'accepten les disculpes! jejeje xo no t'explicare lo k faig pel meu poble, cada un ha d'intentar fer lo k cregue mes convenient per al poble. Vull que el nostre poble sigue dels millors, per aixo em de ficar tots el nostre granet de sorra! Anim i no us talleu en escriure!

Dimarts, 13 de Desembre de 2005 / 19:45:00
ca(g)areu
Alcanar

A Víctor, tens raó Victor, la pròxima vegada ho escriuré millor, disculpa. I sí, m'agradaria saber que fas pel poble, ja que jo sóc el primer que no fa absolutament res. Avant.

Dimarts, 13 de Desembre de 2005 / 17:43:29
julian
castello

grasies pel resultat del futbol,tansols vuy dir qe aunqe resident a castello fa un fum me considero canareu adeu y grasies.

Dimarts, 13 de Desembre de 2005 / 17:19:37
De l'Alcanar
Alcanar

Relacionat amb els resultats esportius que demanava un home de castelló l'informaré encara que aquest no sigui el lloc, però com no tenim el foro.. doncs bé ahir el 1r equip va guanyar 6-1 al Vendrell, els alevins van empatar 2-2. He d dir del 1r equip que no va tan b com podria, tenint en compte que cada dos setmanes es fan fitxatges nous d'equips que ja no els volen! i els jugadors d casa(que li ben asseguro que saben jugar i molt bé) els tocar seure a la banqueta o.. coses varies!!! A vore si la directiva se'n dóna compte de qui val..

Dilluns, 12 de Desembre de 2005 / 12:37:35
lo canareu
alcanar

A christians i victor, el meu comentari de que no hi havia participacio (del 19 de nov.) , eren imaginacions meues? Per a tirar el poble avant, qui te que marcar directrius son les autoritats, el demes ajudarem a lo decidit. Pero ja fa masa anys que domes se dediquen a fotres osties.

Dissabte, 10 de Desembre de 2005 / 22:39:37
Víctor
Alcanar

bueno, no se si ens coneixes a tots o k, xo aixo de opinar sense saber lo k fem natros pel nostre poble trobo k no ho hauries de fer, pk pots ofendre a la gent! com ho has fet en mi mateix, no tinc k fer publicitat de lo k faig i lo k dixo de fer pel meu poble, simplement et dic "que mai sapigue la teva ma dreta lo k fa l'esquerra". trobo k cada canareu, sigui quin sigue lo color de pell, la raça, la religio o lo partit politic al qual se sentigue mes acceptat, busca lo millor per al seu poble. ANIM CANAREUS, DONEU TOT LO K STEU DONANT PER PETIT QUE SIGUE AL VOSTRE POBLE!!!!

Dimecres, 07 de Desembre de 2005 / 19:25:17
ca(g)areu
Alcanar

A tots i a totes Donades les circumstàncies actuals, està bé tenir aquesta web, ja sigui igual o diferent a altres, interactiva o no interactiva, amb això o sense allò... A tots i a totes, canareus i canareves, només voldria dir-vos que perquè criticar tant sense fer res per a millorar? i no defenso a ningú, ni pretenc enfrontar-me, però fareu alguna cosa més pel vostre poble? Participareu en les activitats culturals? deixareu d'etiquetar a la gent pel fet de relacionar la persona amb la ideologia? Distingireu el personal del professional? Dixeu ja de dir tonteries, i feu més coses pel vostre poble. Canviem-lo, millorem-lo, fem que progressi, fem-ho entre tots, i FEM-HO JA!!!!

Dimecres, 07 de Desembre de 2005 / 17:18:35
 
Serveis
Contacta
Cerca al web
Llibre de visites